ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Κουβάρας Γιώργος

Τα τελευταία 38 χρόνια ότι κι αν κάνω στην ζωή μου, πάντα θα έχει μέσα μουσική. Μπάντες, κιθάρες, μαγαζιά ώσπου πριν λίγα χρόνια όλα μαζεύτηκαν σε ένα ραδιόφωνο. Εμπνευστής του Blackduckradio και από τα ιδρυτικά μέλη. Indie Pop, Indie Rock, Alternative, Electro ήχοι και PRIVE αποδράσεις με House ύφος.

Κώστας Μερτζάνης

Ως μουσικός ανα – παραγωγός θα μπορούσα να μιλάω όλη μέρα για την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τραγούδι, πίσω από κάθε καλλιτέχνη, κάθε μπάντα. Όμως προτιμώ να το κάνω μέσα από την εκπομπή Duck Buddies, με την καλύτερη παρέα.

Δήμητρα Σταμούλη

Θα με βρεις κάθε Παρασκευή στο blackduckradio γύρω στις 19:00!!! Είμαι η miss Chil-y Friday και τρελαίνομαι για τη μουσική!!! Ασχολούμαι ενεργά 4 χρονιά σαν ραδιοφωνική παραγωγός και τον τελευταίο χρόνο σαν dj σε διάφορα μαγαζιά της πόλης μου!

Ηλέκτρα Δαφνάκη

Και μόνο που προσπαθώ να γράψω κάτι για τον εαυτό μου, γελάω υστερικά με αυτά που έχω σκεφτεί. Θα πω απλά πως τα ταξίδια και η μουσική είναι οι μεγάλες μου αγάπες. Την αγάπη μου για την μουσική την εκφράζω μαζί με την καλύτερη παρέα κάθε Δευτέρα βράδυ στην εκπομπή Duck Buddies.

Άκης Δάσκαλος

Η μουσική, η σάτιρα, το χιούμορ ήταν πάντα το τρίπτυχο της ζωής μου, από μικρό παιδί. Είναι οι κινητήριες δυνάμεις σε ότι κάνω. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα πριν από αρκετά χρόνια να δημιουργήσω την εκπομπή Φραπές Γλυκός Με Γάλα Ή Χωρίς, που είναι ο συνδυασμός αυτών των τριών…μια ανάσα χαράς, ζωής και ένας τρόπος να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας σ’ ένα κόσμο γεμάτο προβλήματα.

Αθανάσιος Λουκάς

Γόνος Λειβαδίτικης οικογένειας, πρώην ομαδάρχης, τραγουδιάρης και περήφανο ιδρυτικό μέλος της FRAPES PRODUCTIONS. Όταν δεν ασχολούμαι με Robot, ασχολούμαι με ανθρώπους. Αθανάσιος Λουκάς ≠ Κυράγγελος.

Σήφης SFS Λιάκος

Η πρώτη μου επαφή με το Hip Hop ήταν ικανή να με κάνει να κολλήσω με τη φάση για όλη μου την ζωή. Φανατικός οπαδός της σκηνής, στηρίζω στα περισσότερα live. Ρυθμοί του Δρόμου λέγεται η σελίδα μου στο Fb και στην εκπομπή μου στον Blackduckradio θα βρείτε συνεντεύξεις από όλους τους καλλιτέχνες της σκηνής.

Βασίλης Βλαχόπουλος

Η μουσική ήταν ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια. Μου άρεσε να ρυθμίζω τον δέκτη του ραδιοφώνου ανάλογα με την περίσταση και την ώρα. Αργότερα μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω στην δισκογραφία και εμμέσως να ασχοληθώ εκτενέστερα με την μουσική. Άκουσα πολλά από τα είδη και διαπίστωσα ότι δεν με απογοήτευσε τίποτα, ουσιαστικά. Το ραδιοφωνικό Bar Magenda λειτουργεί σαν κλασσικό μπαρ. Πολλές φορές σερβίρει την μουσική straight και κάποιες άλλες, μιξάρει πολύχρωμα cocktail. Οι “πόρτες” ανοίγουν στις 23:00 κάθε Τρίτη….

Κώστας Παλαιολόγου

Από τότε που θυμάμαι το  εαυτό μου η μουσική πρωταγωνιστούσε στη ζωή μου. Στα 17 ξεκίνησα ως DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός. Χρόνια μετά, το ταξίδι συνεχίζεται με το ίδιο ασίγαστο πόθο. Σας περιμένω να αναζητήσουμε νέες διαδρομές στον μουσικό ορίζοντα.

Δημήτρης Λεβέντης

Κατά καιρούς ραδιοφωνικός παραγωγός, dj, μουσικός επιμελητής θεατρικών παραστάσεων, μουσικός αρθρογράφος, διοργανωτής/παρουσιαστής συναυλιών και εκδηλώσεων, όλα όσα θέλω να κάνω περιστρέφονται ή επιστρέφουν στην μουσική. Η μουσική είναι μια αφορμή για ταξίδια. Το ραδιόφωνο είναι ένας καλός τρόπος να την μοιράζομαι.

Γιάννης Κομπότης

Ονομάζομαι Κομπότης Γιάννης. Ακροβατώντας μεταξύ ρεαλισμού και σουρεαλισμού, χρησιμοποιώ τη μουσική ως πύλη για να μην παγιδευτώ σε καμιά από τις δυο αυτές καταστάσεις. Ραδιόφωνο και γράψιμο, στιγμές απελευθέρωσης του συνειδητού μου στο χάος του υποσυνείδητου.

Ειρήνη Νικολοπούλου

Είμαι η Black Swan και βρίσκομαι κάθε Τρίτη στις 20.00 στον αέρα του Blackduckradio. Μαζί θα βυθιστούμε σε σκοτεινές και μυστήριες ιστορίες. Post-punk, garage , psychedelic , progressive και post-rock, μερικές από τις επιλογές μου. Αν είσαι λάτρης έστω και ενός από αυτά, σε περιμένω…

Black Duck

Η αγαπημένη σας μαύρη πάπια….