ACTIVE MEMBER 20/6/2017

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (ΑΘΗΝΑ)

Μια μεγάλη γιορτή ετοίμασαν στις 20/6/17 οι Αctive Member για το κοινό τους,με αφορμή τα 25α γενέθλια του γκρουπ και την Παγκόσμια ημέρα προσφύγων. Ο Blackduckradio ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί τους..

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 παρά και ο κόσμος γλιστράει μέσα για να προλάβει να βρει μια καλή θέση μπροστά στη σκηνή. Το Θέατρο γεμίζει σιγά-σιγά , παραδίπλα ένας πάγκος με μπλούζες από τα 25 χρόνια Active Member ,συλλεκτικές και κάπου εκεί ανάμεσα ξεχωρίζω γραμμένους στοίχους σε μωβ μπλούζα και αρχίζω να τραγουδώ σιγά «Σύρε μαζί μου και στα όμορφα αφήσου χρόνε αφέντη εγώ δεν είμαι δουλευτής σου ,είμαι σαν έρωτας κρυφός και ζηλευτός είμαι βροχή και δεν είμαι κανενός», χειρόγραφη μπλούζα από τη Γιολάντα (Sadahzinia).. Προχωρώντας βλέπεις έναν τύπο σιωπηλό αλλά ταυτόχρονα να βγάζει τις κραυγές του πάνω σε ένα καμβά και με πάθος να σου εξηγεί για τα 25 χρόνια…

Και επιτέλους φτάνω στη σκηνή ,ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που βλέπεις την αγωνία να σχηματίζεται στο πρόσωπο του, μιας και τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη (είπε : Ο Μιχάλης –BD Foxmoor )

Το ρολόι δείχνει 22:00, και βλέπω τη Γιολάντα να ανεβαίνει , η καρδιά ξεκινά να χτυπά γρήγορα και χαρούμενα για αυτό που έρχεται. Οι Active Member στη σκηνή μετά από καιρό

για να μας πουν ότι :Φυσάει κόντρα σε ολάκαιρη γη, ανάμεσα σε Παράξενες και θαυμάσιες μέρες , με τον Αδιάφορο το Γιάννη , στους μύθους του βάλτου να Βαστά, και να επιβιώνουν οι βλάσφημοι , με κάμερες παντού στραμμένες πάνω μας και έξω απ΄τήν πόρτα μας, στην ώρα των σκιών , με μάσκες ..Και πες μου τι άλλο φοβάσαι τώρα με τη φωνή του BD foxmoor να με ανατριχιάζει και να μου δίνει δύναμη να παλέψω ,γιατί μπορούμε κι αλλιώς , να Πάμε ένα βήμα μπροστά και να καρτερώ να σε ξανα δω . Και η στιχομάνα του LOW BAP να μου γλυκοτραγουδά ότι δεν είμαι κανενός μόνο μην ξεχάσεις να πεις τις μαγικές λέξεις Ντιριγκόου Ντιριμπάι.

Και εκεί ανάμεσα τους ο Σωτήρης(Ramon) που είναι πάντα δίπλα στον πατέρα του να τραγουδούν μαζί σαν μια γροθιά «ΕΙΜΑΙ LOW BAP ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΜΑΙ» και για τις πόρνες στο κόκκινο χαλί σε αυτήν εδώ τη μικρή κοσμογωνιά. Και να κατεβαίνει ο κόσμος όλο και πιο κοντά στη σκηνή σηκώνοντας ψηλά τη γροθιά του σαν να θέλουν να σμίξουν και να γίνουν ένα ακούγοντας Βάλτο όταν βρέχει να το ακούς και το Λαβωμένο ξωτικό αφού Πάει καιρός μας έκανε τη χάρη.

Καταφέραμε να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά να τραγουδήσουμε το Σκιάχτρο μας .Και αφού στο τέλος είναι η μαγεία ,η έκπληξη αποκαλύφθηκε και ακούστηκε το νέο intro των Active Member με τίτλο Όλα εδώ χρεώνονται από το νέο διπλό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει 1/12/17 με τίτλο Ζαλίκι .

Το κλείσιμο αυτής της υπέροχης βραδιάς έφτασε… Μας αποχαιρέτησαν με το Φυσάει κόντρα με το Μιχάλη και τη Γιολάντα να κάθονται αγκαλιά στην άκρη της σκηνής και εκεί που όλα κυλούσαν καλά ο Μιχάλης πήδηξε στο κοινό και η Γιολάντα κρατούσε το κεφάλι της… Η τρέλα του ίδια σαν να μην πέρασε μια μέρα και η αγάπη της κάθε μέρα και πιο δυνατή! Τους ευχαριστούμε για τις έντονες στιγμές που μας χαρίζουν χρόνια τώρα και ελπίζουμε στις επόμενες….

Καλή αντάμωση αδέρφια

Σταμούλη Δήμητρα

www.blackduckradio.gr