Κουβάρας Γιώργος

Τα τελευταία 43 χρόνια ότι κι αν κάνω στην ζωή μου, πάντα θα έχει μέσα μουσική. Μπάντες, κιθάρες, μαγαζιά ώσπου πριν λίγα χρόνια όλα μαζεύτηκαν σε ένα ραδιόφωνο. Εμπνευστής του Blackduckradio και από τα ιδρυτικά μέλη. Indie Pop, Indie Rock, Alternative, Electro ήχοι και Radioactive καταστάσεις…

Κώστας Μερτζάνης

Ως μουσικός ανα – παραγωγός θα μπορούσα να μιλάω όλη μέρα για την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τραγούδι, πίσω από κάθε καλλιτέχνη, κάθε μπάντα. Όμως προτιμώ να το κάνω μέσα από την εκπομπή Duck Buddies, με την καλύτερη παρέα.

Δήμητρα Σταμούλη

Θα με βρεις κάθε Παρασκευή στο blackduckradio γύρω στις 19:00!!! Είμαι η miss Chil-y Friday και τρελαίνομαι για τη μουσική!!! Ασχολούμαι ενεργά 4 χρονιά σαν ραδιοφωνική παραγωγός και τον τελευταίο χρόνο σαν dj σε διάφορα μαγαζιά της πόλης μου!

Ηλέκτρα Δαφνάκη

Και μόνο που προσπαθώ να γράψω κάτι για τον εαυτό μου, γελάω υστερικά με αυτά που έχω σκεφτεί. Θα πω απλά πως τα ταξίδια και η μουσική είναι οι μεγάλες μου αγάπες. Την αγάπη μου για την μουσική την εκφράζω μαζί με την καλύτερη παρέα κάθε Δευτέρα βράδυ στην εκπομπή Duck Buddies.

Άκης Δάσκαλος

Η μουσική, η σάτιρα, το χιούμορ ήταν πάντα το τρίπτυχο της ζωής μου, από μικρό παιδί. Είναι οι κινητήριες δυνάμεις σε ότι κάνω. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα πριν από αρκετά χρόνια να δημιουργήσω την εκπομπή Φραπές Γλυκός Με Γάλα Ή Χωρίς, που είναι ο συνδυασμός αυτών των τριών…μια ανάσα χαράς, ζωής και ένας τρόπος να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας σ’ ένα κόσμο γεμάτο προβλήματα.

Αθανάσιος Λουκάς

Γόνος Λειβαδίτικης οικογένειας, πρώην ομαδάρχης, τραγουδιάρης και περήφανο ιδρυτικό μέλος της FRAPES PRODUCTIONS. Όταν δεν ασχολούμαι με Robot, ασχολούμαι με ανθρώπους. Αθανάσιος Λουκάς ≠ Κυράγγελος.

Σήφης SFS Λιάκος

Η πρώτη μου επαφή με το Hip Hop ήταν ικανή να με κάνει να κολλήσω με τη φάση για όλη μου την ζωή. Φανατικός οπαδός της σκηνής, στηρίζω στα περισσότερα live. Ρυθμοί του Δρόμου λέγεται η σελίδα μου στο Fb και στην εκπομπή μου στον Blackduckradio θα βρείτε συνεντεύξεις από όλους τους καλλιτέχνες της σκηνής.

Βασίλης Βλαχόπουλος

Η μουσική ήταν ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια. Μου άρεσε να ρυθμίζω τον δέκτη του ραδιοφώνου ανάλογα με την περίσταση και την ώρα. Αργότερα μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω στην δισκογραφία και εμμέσως να ασχοληθώ εκτενέστερα με την μουσική. Άκουσα πολλά από τα είδη και διαπίστωσα ότι δεν με απογοήτευσε τίποτα, ουσιαστικά. Το ραδιοφωνικό Bar Magenda λειτουργεί σαν κλασσικό μπαρ. Πολλές φορές σερβίρει την μουσική straight και κάποιες άλλες, μιξάρει πολύχρωμα cocktail. Οι “πόρτες” ανοίγουν στις 22:00 κάθε Δευτέρα….

Δημήτρης Ζήκος

Dj για 26 χρόνια, ραδιόφωνο για 4, διάλειμμα για podcast και συνεχίζουμε. Γνωρίστηκα με τον Σωτήρη ως συνάδελφοι σε μπαρ της Θήβας, έπειτα γίναμε γείτονες και τέλος κολλητοί. Επιρροές κυρίως από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή που καταλήγουν σε Latin, Soul και Downtempo ρυθμούς. Η μουσική για εμένα εκτός από χώρος έκφρασης, είναι μια διεθνής γλώσσα συναισθημάτων που μας επιτρέπει να γινόμαστε καλύτεροι.

Σωτήρης Σαλιγκαράς

Μεγαλωμένος με γαλλικά κ πιάνο, ερασιτέχνης μουσικός, ψιλόboomer για τους πιτσιρικάδες στη δουλειά που ακόμα κρατάω κασέτες κ βανύλια. Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο τα τελευταία 4 χρόνια. Η γνωριμία μας με το Δημήτρη έγινε “νύχτα” ως συνεργάτες στο ίδιο μπαρ, στη συνέχεια γίναμε γείτονες και στην πορεία κολλητοί, ήταν εκείνος που με ξεκόλλησε από τους ρυθμούς 3/4ων κ τα “κλασικά” βάζοντας στα αυτιά μου ηλεκτρονικούς ήχους και πείθοντας με να κάνουμε μαζί ραδιόφωνο !

Έλενα Παπλωματά

Πέρα απ’ το ότι είμαι παθιασμένη με την μουσική…βασικό μουσικό όργανο τρομπέτα και ότι θέλω να πω το λέω με ένα τραγούδι…. είμαι και τρελή.

Ζήτω η τρέλα !!!

Black Duck

Η αγαπημένη σας Μαύρη Πάπια..